PENTHOUSE

Dobrodošli u budućnost luksuznog stanovanja – naš novi projekat apartmana na vrhu zgrade donosi vam savremen dizajn, prostrane površine i neponovljivu panoramu. Smestite se udobno dok vas vodimo kroz prefinjenost ovog budućeg raja na visini.

O Apartmanu na Vrhu:

Na površini od 170 kvadrata, stvaramo prostor po vašem izboru, koji će prevazići sva vaša očekivanja. Velika pažnja se posvećuje svakom detalju, od izbora vrhunskih materijala do funkcionalnih rešenja, kako bismo stvorili savršen sklad između estetike i komfora.

Četiri Terase, Bezgranični Pogled:

Ovaj budući apartman krase čak četiri terase, koje će vam pružiti privatnost i mogućnost da uživate u spektakularnom panoramskom pogledu. Bilo da želite organizovati nezaboravne večere pod zvezdama ili jednostavno pobegnete od svakodnevnog stresa, ove terase će biti vaše utočište iznad oblaka.

Prilagodljiva Opcija Kupovine:

Svestrani i pažljivo osmišljeni, ovi apartmani nude mogućnost da ostvarite svoje snove o stanovanju na vrhu. Imate mogućnost da kupite čitav apartman i uživate u svim pogodnostima koje nudi, ili da se opredelite za kupovinu dva posebna stana unutar ovog jedinstvenog prostora. Vaša vizija, vaš izbor!

Lokacija

Naš budući apartman smešten je u jednoj od najtraženijih lokacija, omogućavajući vam brz pristup planinskim atrakcijama, restoranima, i svim sadržajima koje volite. Bićete u središtu svega, ali istovremeno daleko od gradske vreve.

Vaša Budućnost na Visini:

Dopustite nam da vam otvorimo vrata ka novoj dimenziji života. Naš apartman na vrhu zgrade u izgradnji spaja luksuz, inovaciju i udobnost kako biste iskusili stanovanje kakvo zaslužujete. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam predočili sve detalje ovog uzbudljivog projekta i pomogli vam da rezervišete svoje mesto. Vaša budućnost na visini čeka!

Penthouse 1

Rezervišite Penthouse 1

064/13-363-11

Penthouse 2

Rezervišite Penthouse 2

064/13-363-11

Celo Potkrovlje

Rezervišite Celo Potkrovlje

064/13-363-11